Extra 2015-05-20

Hej.

Ett extra inlägg kan nog vara på sin plats då jag nu tänkt mig följande. Efter Nepal flög vi till Istanbul i Turkiet där vi stannade i drygt 2 veckor. Igår tog vi bussen till Antalya i södra Turkiet och imorgon kommer vi att börja vandra leden ”The Lycian Way”. Den är dragen längs kusten mellan Fethiye och Antalya och ska vara 540 km.

Jag kommer att ta med mig datorn i ryggsäcken och skriva en liten rapport varje dag. När jag sedan kommer till en by eller restaurang som har wifi, vilket visserligen inte kommer att bli speciellt ofta, så uppdaterar jag hemsidan med bilder och de dagar jag har skrivit om så långt. I värsta fall blir det bara några enstaka uppdateringar under de ca 6 veckor som vandringen bör ta. I bästa fall några fler än så.

Jag har uppdaterat sidan ”Karta” med information om vart vi befinner oss dessvärre har Google ökat säkerheten så pass att jag inte kan komma åt mina vanliga kartor. Därav ser designen för tillfället ut som om jag fått solsting. Jag ska givetvis försöka fixa det framöver men det hinns inte med något mer nu än att få ihop packningen tills imorgon.

Så om saker fungerar som jag hoppas så blir det löpande uppdateringar från vandringen på hemsidans förstasida. Jag ska ändra så att det ryms fler inlägg där än mitt vanliga enda. Jag klistrar även in det här inlägget i fliken ”Vad är det som händer?” och döper om den till ”Nyheter” så blir det nog lättare med navigeringen.

//Magnus H.