Länkar

Hemsidor jag rekommenderar:

http://magnushedstrom.com/index2.html
Min gamla hemsida. Jag håller på att flytta över allt material hit till den nya sidan men innan det är klart så finns vissa reseberättelser och bildspel endast på den gamla hemsidan.

Jag i Laos.
http://privetmi.ru
http://foto365.privetmi.ru
Min rese och cykelkompis Olya Tropinina från Kazakstan har en mysig hemsida. Hon började blogga under cyklingen i Vietnam och växlar aktuella storys med gamla hyss. Texten är på ryska men det finns många fina bilder att kika på. Sedan december 2014 har hon även ett album där hon varje dag lägger upp dagens bästa bild, kolla länk 2 ovan.

o

Olya i Kina.
www.lostcyclist.com
Lars Bengtsson har en fantastisk blogg om sina cykelresor och det är nog den mest populära svenska cykelbloggen idag. Han har gjort spektakulära resor varje år sedan 2004 och sidan innehåller massor av kul läsning. Lars nästa tur går nog österut och är planerad att starta våren 2016.
o

Lars i Afrika.
http://stormkorp.se/
http://www.utsidan.se/member/articles.htm?ID=4358
Janne Corax är en legend inom cykelkretsar efter flera riktigt hårda turer i ödslig vildmark. Janne började cykla redan 1994 med en första tur som startade kaotiskt mitt i Islamabad, Pakistan. Gedigen hemsida men klent med uppdateringar nu för tiden. Däremot så skrev han en riktigt bra artikelserie på utsidan.se om sina äventyr i Sydamerika 2010 vilken ni hittar i andra länken ovan.
o

Janne i Tibet.
http://the-walk.se/
Mats Andren är en svensk vagabond som går från Stockholm till Sydney i Australien. Han har kommit till Australien nu och är inne i slutskedet av den strapatsen. Bloggen är på engelska men lättläst och mycket bra i synnerhet bildmaterialet som håller proffsklass.
o

Mats i Australien.
Mats i Australien.
http://www.swedentoafrica.com/
http://www.southamericabybike.com/
Carl-David Granbäck har gjort två längre cykelturen. Resan genom Afrika 2013-2015 var riktigt grym och bloggen ett mästerverk som bara måste läsas. Trippen genom Sydamerika som han gjorde först är också läsvärd och bilderna därifrån mycket inspirerande. Killen har dessutom långfärdscyklingens i särklass coolaste skägg.

Carl-David i Mauretanien.
Carl-David i Mauretanien.

//Magnus H.